Με ιστορία από το 1975

Ασχολούμαστε με την Μελέτη, την Εγκατάσταση, τη Συντήρηση και την Αναπαλαίωση υδραυλικών η ηλεκτροκίνητων ανελκυστήρων, δίνοντας στους πελάτες μας εγγύηση 15 χρόνων για κάθε εργασία!

Επίσης, αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη παντός τύπου ασανσέρ (φορτίων, ατόμων και Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες), καθώς και την χονδρική και λιανική πώληση ανελκυστήρων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτών.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια (νοσοκομεία, σχολεία, οργανισμούς, τράπεζες), εργολάβους, κατεσκευαστικές εταιρείες, καταστήματα, γραφεία και σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει ανελκυστήρας.

Με συντελεστές την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πολυετή εμπειρία, από τον αρχικό σχεδιασμό και τη μελέτη, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κτίριου, έως την εγκατάσταση και την τελική παράδοση λειτουργίας του ανελκυστήρα στον πελάτη, η STEALTHLIFT καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και λεπτομέρεια. Ο συνδυασμός των παραπάνω με τις ανταγωνιστικές τιμές και την πλήρη υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου, δικαιολογούν την μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας.