Προϊόντα ΑΜΕΑ

 

Η εταιρεία STELTHLIFT φροντίζει για την ασφαλή και εύκολη μετακίνηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, όλων των ηλικιών. Τα συστήματα που διαθέτουμε προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες όχι μόνο του χρήστη αλλά και του χώρου για τον οποίο προορίζονται. Αποτελούν ιδανική λύση για τοποθέτηση σε χώρους εσωτερικούς ή εξωτερικούς όπου η χρήση ανελκυστήρα είναι ανέφικτη.

Αν μιλάμε για δημόσιο κτίριο, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πλέον υποχρεωτικό να εξασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Στα κτίρια που έχει πρόσβαση το ευρύ κοινό όπως Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Πολυκαταστήματα, Κινηματογράφους, Θέατρα η αυτονομία ατόμων με αναπηρικό αμαξίδιο αποτελεί ζητούμενο. Σε μια ιδιωτική κατοικία που διαμένει άτομο με κινητικές δυσκολίες η λύση ενός συστήματος μεταφοράς ΑΜΕΑ είναι αναγκαία όταν δεν υπάρχει και δεν μπορεί να τοποθετηθεί ανελκυστήρας.

Υπολογίζεται ότι τα επόμενα χρόνια το ποσοστό των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων θα αυξηθεί κατά 20%, επομένως η ανάγκη για ευέλικτες λύσεις ανύψωσης ΑΜΕΑ γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη.

Δουλειά μας είναι να προτείνουμε το προϊόν που ταιριάζει λειτουργικά και αισθητικά στην περίπτωσή σας. Όλα τα συστήματα είναι σχεδιασμένα με έμφαση στη λεπτομέρεια και περιλαμβάνουν τεχνολογίες αιχμής σε συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας καθώς και στο σύστημα οδήγησης.