Ποιοι Είμαστε

 

Με ιστορία από το 1970, η εταιρεία STELTHLIFT ασχολείται με την Μελέτη, την Εγκατάσταση, τη Συντήρηση και την Αναπαλαίωση υδραυλικών ή ηλεκτροκίνητων ανελκυστήρων, δίνοντας στους πελάτες της εγγύηση 15 χρόνων για κάθε εργασία! Επίσης, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη παντός τύπου ασανσέρ (φορτίων, ατόμων και Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες), καθώς και την χονδρική και λιανική πώληση ανελκυστήρων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτών.

Η STELTHLIFT απευθύνεται σε ιδιώτες, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια (νοσοκομεία, σχολεία, οργανισμούς, τράπεζες), εργολάβους, κατασκευαστικές εταιρείες, καταστήματα, γραφεία και σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει ανελκυστήρας.

Η προμήθεια των υλικών γίνεται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, διασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες μας αξιοπιστία, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στα προϊόντα που επιλέγουν. Όλες οι εργασίες γίνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες της επιχείρησης, οι οποίοι διαθέτουν τεχνογνωσία τέτοια που να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και απαίτηση του πελάτη. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Με συντελεστές την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πολυετή εμπειρία, από τον αρχικό σχεδιασμό και τη μελέτη, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου, έως την εγκατάσταση και την τελική παράδοση λειτουργίας του ανελκυστήρα στον πελάτη, η STELTHLIFT καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και λεπτομέρεια. Η εταιρεία αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρείες πρώτων υλών και μηχανολογικού εξοπλισμού, με έμφαση την ποιότητα των μηχανισμών, την απόλυτη ασφάλεια των διακινουμένων, την αισθητική και αξιοπιστία και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Ο συνδυασμός των παραπάνω με τις ανταγωνιστικές τιμές και την πλήρη υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου, δικαιολογούν την μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας.